Vi har gjort en tillbyggnad

Välkommen till vårt spännande tillkännagivande! Vi har arbetat hårt med att göra en tillbyggnad till den villa i Malmö vi älskar så mycket och är glada att kunna dela nyheten med er. Detta tillskott av mer utrymme är inte bara ett bra sätt att koppla av i badrummet, ja, det var en badrumsrenovering som låg till grund för denna tillbyggnad, vi skulle renovera och göra ett dubbelt så stort badrum men vi tänkte att vi kunde lägga till ytterligare några rum i villan och göra den ännu större.

Utbyggnaden omfattar två ytterligare sovrum och ett rymligt vardagsrum med tillgång till uteplatsen och trädgården. Det finns också ett extra kök som har alla de senaste funktionerna samt moderna apparater. Och slutligen finns det en stor terrass med en fantastisk utsikt över den omgivande naturen och staden.

Vi hoppas att den kommer att ge er alla många lyckliga stunder av avkoppling. Vi är mycket glada över detta projekt och kan inte vänta på att visa er det färdiga resultatet! Håll ögonen öppna för fler uppdateringar när de kommer! Tack!

PS: Kom hem från jobbet för ett par timmar sedan och har tagit ett bad i det stora badkaret, det var himmelsk! När jag ligger i badkaret har jag en fantastisk utsikt över omgivningarna då vi satt in ett panoramafönster i badrummet, det är ingen insyn men man ser bra ut, utsikten är fantastisk! Jag älskar det redan och kan inte vänta med att visa er alla.

Så glöm inte att titta tillbaka snart för en stor rundtur i den nyrenoverade villan i Malmö! Vi är säkra på att ni kommer att älska den lika mycket som vi gör. Tack än en gång för att ni har varit en del av denna resa med oss, och hör av er om det är någonting mera ni vill veta om badrumsrenovering eller tillbyggnad!