Fasadarbeten

Det är nu väldigt roligt att alla kollar in min blogg som tar sin utgångspunkt i vad som händer och sker i Norrtälje med omnejd, och idag ska jag prata med er om ett företag som erbjuder hjälp när det kommer till fasadarbeten. Jag och min man har vänt oss till dem för att få hjälp att renovera fasaden. Fasadarbeten är väldigt stora projekt att göra, och det är något som får ens hus att se fint ut igen. En ful fasad gör att helhetsintrycket blir dåligt och det är inte alls kul. Därför var det skönt att vi hittade ett företag som kunde hjälpa oss, så nu är vår fasad fin igen! Jag kan verkligen rekommendera detta företag.

Vi hade eternitplattor på villan och dem tog detta företag bort och ersatte med en annan typ av fasad, nämligen en fasad trä. Fasaden blev mycket finare och vi är supernöjda. Det är en stor investering att göra, men det kommer man inte att ångra sig! Jag och min familj är mycket nöjda med vårt hus nu, och det har blivit ett mycket mer trivsamt hus att bo i. Jag ska absolut tipsa er som äger en villa med eternitplattor på fasaden, byt till en nyare och finare fasad! Det kommer ni inte att ångra er! Fasaden är A och O för ett vackert hus och det är det första man ser när man kommer till huset.

Nu är det inte någonting vi behöver göra mer med vår fasad på länge, men nästa gång, om 10 år eller så kanske vi behöver måla fasaden. Jag har ingenting mera att ta upp med er för den här gången men hoppas att ni alla hade någon slags glädje i att läsa detta inlägg. Kontakta mig gärna ifall ni har någonting ni undrar över!